OKUL AİLE BİRLİĞİ TOPLANTISI

Okulumuz Okul-Aile Birliği'nin 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı Olağan Genel Kurultoplantısı aşağıda yazılı olan gündem maddelerini görüşmek üzere 05/11/2023 Pazar günü saat 12:00'da okulumuz çok amaçlı toplantı salonunda yapılacaktır.

31.10.2023 89

Gündem Maddeleri

-Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması

-Divan Kurulunun oluşturulması

-Okul Müdürü Ümit Hasan TATLI 'nın konuşması

-Yönetim  kurulu üyelerinin seçimi

-Denetim Kurulu üyelerinin seçimi

-Yönetim Kurulunun harcama yapabilmesi için yetkilendirilmesi ve ibra edilmesi

-Okulun eğitim ve öğretimde kalite ve başarısının yükseltilmesine ilişkin öneriler

-Dilek temenniler-Kapanış

Açıklama:

1- Toplantıya öğrenci velisi katılabilir.(Öğrenci velisi, öğrencinin annesi/babası veya yasal sorumluluğun üstlenen kişidir.)

2- Yönetim ve denetleme kurulu asil ve yedek üye seçimi liste halinde oylanarak yapılacaktır.

Yönetim ve Denetleme Kurulu seçimi nasıl yapılacaktır?

Yönetim Kurulu Seçimi: Veli üyeler 5 asil 5 yedek olmak üzere toplam 10 kişiden oluşan listeyi divan kuruluna dilekçe ile teslim edecektir. (Her ekip kendi listesini verecektir.) Divan heyeti listeleri inceleyip seçime katılıp katılamayacağına karar verecektir. Listeler açık oylama ile oylanarak en çok oyu alan liste yönetim kurulu üyeliğine seçilmiş olacaktır.

Denetleme Kurulu Seçimi: Aynı yolla, veli üyelerden oluşan 1 asil 1 yedek üyeli listelerin oylaması sonucunda belirlenecektir.

3-Seçime katılmak isteyen veli üyelerin hem yönetim hem de denetleme kurulu listelerinde ismi olamaz.

4-Seçimlere katılmak isteyenler örnek dilekçeyi okul aile birliğine teslim edebilir.